Pornhu .com

pornhu .com

Sverige är det e landet i världen som gör flest besök på porrsajten Pornhub. Och lika mycket som du kollar på porr vet faktiskt porrsajterna. Några av världens största sajter räknat i besökare, Pornhub och Youporn, har under den senaste tiden drabbats av en attack som kan betyda. Svenskarna gillar verkligen porr. Sverige landar på e plats i världen av de länder som gör flest besök på Pornhub. Men längden på våra.

Pornhu .com -

Supervisorio Elipse com Arduino 5 days left. Integração de sistema com Google Agenda - calendar 5 days left. Något som kanske beror på något så enkelt som att med mobilen kan man kolla var som helst — i soffan, i sängen, på balkongen, på toaletten. Det låter varken särskilt lockande eller särskilt hygieniskt, men är förmodligen att föredra framför att låta sina porrvanor registreras på nätet. Den genomsnittlige porrtittaren i Sverige ägnar 9 minuter och 32 sekunder åt att kolla på porr. Men längden på våra besök varierar beroende på var i landet vi bor. Widok testowy pod adresem:

Pornhu .com -

Bara en tredjedel kollar ifrån sin dator. Och det är väl tur att vi prioriterar att vara med familj och vänner framför att smyga iväg med mobilen och kolla på porr. C -programmering Excel Programvaruarkitektur VB. De som kollar absolut mest på porr är Stockholmarna som står för en tredjedel av Sveriges trafik till Pornhub. Enligt Malwarebytes är attacken densamma som någon vecka tidigare drabbade porrsajten Xhamster, även den på topp-hundra-listan över världens största sajter. Fastän porr är en gigantisk industri skulle få erkänna att de konsumerar den. pornhu .com

0 thoughts on “Pornhu .com”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *